Disney in concert: Вълшебната музика от филмите на Дисни

Дата: от 16.03.2015 до
Notice: Undefined offset: 1 in /home/cantusf/public_html/wp-content/themes/cf-theme/single-cat/single-cat-5.php on line 129

Място: НДК, зала 1

Старт: 19:30h

купи билет

МУЗИКАТА НА АМЕРИКА

16 март 2015, понеделник, НДК, зала 1, 19:30

DISNEY in CONCERT: ВЪЛШЕБНАТА МУЗИКА ОТ ФИЛМИТЕ НА ДИСНИ

Какво би бил един хубав филм без музика? Какво биха били анимационните филми на Дисни без известните си песни? Най-прочутите съвременни композитори и певци са изкушени от очарованието “Дисни” и създават неповторими мелодии, които заживяват своя живот и извън екрана.
Продукцията “Disney in Concert: Музикалното вълшебство от филмите на Дисни” предлага едно ново преживяване, което е различно от киното, а също и от обикновения концерт. Това е едно приказно пътуване във времето, което започва с мелодии от класическите филми на Дисни „Снежанка и седемте джуджета“ и „Пепеляшка“, през любимите на много поколения заглавия „Малката русалка“ и „Цар Лъв“, и завършва с песни от новия хит „Замръзналото кралство“.
Едно специално събитие с музика на живо в емоционалното изпълнение на Оркестъра на Класик ФМ радио, с яркото присъствие на четирима солисти – певци, и в съчетание със специално подготвените и адаптирани към изпълненията анимационни клипове с HD качество. Концертът ще бъде неповторимо преживяване за всички сетива. Една вечер, в която и децата и възрастните ще могат заедно да се вълнуват, да мечтаят и да заживеят с героите от приказките.
“Disney in Concert: Музикалното вълшебство от филмите на Дисни” – със звездното участие на ОРЛИН ПАВЛОВ, МИЛИЦА ГЛАДНИШКА, ВЕСЕЛА БОНЕВА, АЛЕКСАНДЪР МУТАФЧИЙСКИ и Оркестъра на Класик ФМ радио с диригент ГРИГОР ПАЛИКАРОВ. 

 

 

Виж Още

СЕРГЕЙ БАБАЯН за първи


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cantusf/public_html/wp-content/themes/cf-theme/single-cat/single-cat-5.php on line 228

зала "Бъргария"

Европейски музикален фестивал
Солист: