ПОЛИ ГЕНОВА И КОЦЕТО КАЛКИ С КОНЦЕРТ НА 16 МАЙ

Поп звездите ще пеят със Софийския духов оркестър и детска вокална група „Таласъмче“ в „Европейски музикален фестивал“

8 май 2015, София
Звездите на българската поп сцена Поли Генова и Костадин Георгиев-Калки ще гостуват като солисти в концерта на Софийския духов оркестър на 16 май в зала „България“ от 19:30 часа. Двамата певци ще изпълнят някои от най-идзвестните си хитове, а също мюзикъли и евъргрийни. Концертът е включен в програмата на 15-то издание на „Европейски музикален фестивал“. Форумът е част от календара на културните събития на Столичната община и се организира от агенция „Кантус Фирмус“ със съдействието на Столичната община и на Министерството на културата на Р. България. Официална банка на фестивала е УниКредит Булбанк.
Пъстра и много разнообразна ще бъде програмата на концерта на 16 май. Коцето и Поли ще зарадват феновете си с любими парчета като „Дар чудесен“, „Векът на любовта“, „На инат“, „За нас“ и други. Двамата ще направят и дует с песните „Over the rainbow“ и „Нека с теб“. Заедно с Поли и Калки на сцената ще излязат и малките певци от вокална група „Таласъмче“ с ръководител Димитър Констанцалиев. Малчуганите вече репетират усилено за своята изява с откъси от мюзикълите „Вълшебникът от Оз“ и „Исус Христос суперзвезда“. За доброто настроение на публиката ще се грижат и първокласните музиканти от Софийския духов оркестър под диригентската палка на Юли Дамянов. Най-представителният български оркестър от този вид, чието изкуство е познато в Германия, Чехия, Австрия, Унгария и Швейцария, ще представи специални аранжименти на класика и филмова музика.
Костадин Георгиев – Калки се завърна преди няколко дни от вълнуващо турне в САЩ, където заедно с Дони и Ивайло Христов гостуваха в Ню Йорк с една от най-популярните и обичани български постановки – “Секс, Наркотици, Рокендрол”. Спектакълът, който бе игран повече от 22 години на родна сцена в театър “Българска армия”, бе представен на Бродуей пред многобройна публика. „Благодарим ви приятели от Ню Йорк, за препълнената зала и за невероятното приключение, “Секс, наркотици и рокендрол” на Бродуей!“ написа Коцето в своята Facebook страница.
Поли Генова пък се готви активно за премиерата на спектакъла “Грозното пате“ в Модерен театър по приказката на Ханс Кристиан Андерсен и с музика от Марио Балтаджиев.
Билетите за концерта на Поли Генова и Коцето Калки ТУК!