PIXAR in CONCERT “Музиката на Америка”

Дата: от 28.02.2016 до

Място: НДК, зала 1

Старт: 18:00h

купи билет

МУЗИКАТА НА АМЕРИКА, сезон 2015 -2016

28 февруари 2016, НДК, зала 1, 18:00
PIXAR in CONCERT (с HD прожекция)
Оркестър на Класик ФМ радио
Диригент: МАКСИМ ЕШКЕНАЗИ
Със специалното участие на: ПОЛИ ГЕНОВА
Програма: „Играта на играчките“, „Колите“, „Таласъми ООД“, „Рататуй“ и др.

С трилогията „Играта на играчките“, „Феноменалните“ и „Търсенето на Немо“, анимационното студио „PIXAR“ промени завинаги историята на анимационното кино. Тези филми създадоха някои от най-любимите за децата герои от последните десетилетия. Сега PIXAR идва при вас по нов начин, по който никога до сега не сте преживявали – PIXAR IN CONCERT с ОРКЕСТЪРА НА КЛАСИК ФМ РАДИО.
Тази зашеметяваща сетивата продукция, представена на огромен HD екран, предлага мултимедийно забавление за цялото семейството. За концерта ще бъдат прожектирани ефектни клипове от филмите с марката “Pixar” – любими заглавия като „Храбро сърце“, „Колите“, „Рататуй“, „Търсенето на Немо“, „Таласъми ООД“ и други. Всички клипове са придружени от живото изпълнение на големия симфоничен оркестър с диригент Максим Ешкенази!
Страхотните партитури за филмите на “Pixar”, създадени от Ранди Нюман, Патрик Дойл, Томас Нюман и Майкъл Джакино, са отличени с 10 награди „Грами“, 3 „Оскар“-а и още 10 номинации за „Оскар“.

Представя се с разрешението на Disney Music Publishing и Buena Vista Concerts, подразделения на ABC Inc. © Всички права запазени

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ!  

ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ ТУК

Виж Още