The Voice of Godsmack – Sully Erna in Concert

Дата: от 26.09.2017 до
Notice: Undefined offset: 1 in /home/cantusf/public_html/wp-content/themes/cf-theme/single-cat/single-cat-5.php on line 129

Място: Арена Армеец София

Старт: 20:00h

купи билет

THE VOICE OF GODSMACK – SULLY ERNA IN CONCERT

 26 септември 2017, 20:00 ч., Зала “Арена Армеец” – София

Музиканти:
Съли Ърна: вокал/ пиано
Тим Терио: китара
Тай Замора: акустична китара / бас китара
Дейв Стефанели: барабани
Крис Декато: кийборд


Струнни от Оркестъра на Класик ФМ радио
Галина Койчева, цигулка
Звезделина Халтъкова, цигулка
Кристиана Михайлова, чело

Цени на билети: 50 лв., 70 лв., 90 лв. Билетите за концерта са само “на терен” (правостоящи).

Ticketsbg.com и  Eventim

Деца до 6-годишна възраст влизат безплатно!

Фронтменът на култовата американска група Godsmack Съли Ърна идва отново в София тази есен за голям солов концерт, организиран от агенция „Кантус Фирмус“. Събитието е част от мащабно европейско турне, което включва още градовете Брюксел, Амстердам, Берлин, Стокхолм, Варшава, Москва, Санкт Петербург и Лондон, а България е единствената държава от Югоизточна Европа. Родните фенове ще могат да чуят прочутия вокалист на живо, заедно с цялата му група за солови проекти, на 26 септември в зала Арена Армеец от 20:00 часа. Събитието ще отбележи 11-тия рожден ден на Z–Rock, рок радиото на България.
Съли Ърна е един от най-големите съвременни рок артисти, който от 1995 г. е основен вокалист и текстописец на номинираната за „Грами“ група Godsmack. Той предизвика истински фурор при първото си идване в София миналата година в рамките на цикъла „Музиката на Америка“. Съли напълни два пъти зала №1 на НДК на 20-ти октомври 2016 г., като в емоционалното шоу участваха също китаристите Крис Лестър и Тим Териът. Тогава Съли даде дума, че ще дойде отново в страната ни и ще доведе цялата си солова банда. По-малко от година след паметното събитие, вокалистът изпълни обещанието си и идва с много по-мащабна продукция, в която ще участват и музиканти от Оркестъра на Класик ФМ радио. В Арена Армеец ще звучат песни от соловите албуми на Съли Ърна, специални версии на любими парчета на Godsmack, както и няколко музикални изненади.

По време на събитието в зала “Арена Армеец” всички лица под 18-годишна възраст трябва да представят на входа попълнена декларация за придружител по чл. 8, ал. 3 и 4 от Закона за закрила на детето. Декларацията може да изтеглите тук. Също така може да получите екземпляри и при посещението на събитие в Арената, но ще трябва да я попълните на място и това ще забави вашето влизане. Деклараторът заявява, че носи пълна отговорност за малолетното/непълнолетно лице по време на престоя му в Арена Армеец София. Личните данни, които се попълват в декларацията се използват единствено и само за нуждите на въпросната декларация.

Виж Още

Великденски концерт


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cantusf/public_html/wp-content/themes/cf-theme/single-cat/single-cat-5.php on line 228

Аула на СУ "Св. Климент Охридски"

Концерти
Солист: