Концерт “София – празнувай с класика!”

Дата: от 17.09.2020 до
Notice: Undefined offset: 1 in /home/cantusf/public_html/wp-content/themes/cf-theme/single-cat/single-cat-5.php on line 129

Място: Платформа А6, НДК

Старт: 19:00h

купи билет

Агенция „Кантус Фирмус“ Ви кани на тържествения концерт
„София – празнувай с класика!“

17 септември 2020, НДК, Платформа А6, 19:00 ч.
Гергана Николаева, мецосопран
Георги Черкин, пиано
Оркестър на Класик ФМ радио
Григор Паликаров, диригент

Събитието ще събере на една сцена виртуозния пианист Георги Черкин, оперната дива Гергана Николаева и музикантите от Оркестъра на Класик ФМ радио. Под палката на опитния маестро Григор Паликаров, те ще ви забавляват с някои от най-популярните класически творби на всички времена – пиеси от Моцарт, Бетовен, Шуман, Дебюси, Албенис и филмови хитове от големия екран. Пъстър калейдоскоп от музикални шедьоври, вълнуващи и вдъхновяващи мелодии с непреходна стойност. Пиесите са в специални авторски аранжименти, създадени от Георги Черкин, а красивият и топъл глас на Гергана Николаева ще Ви пренесе в един свят на романтика и мечтателност.

Концертът обещава много емоции и добро настроение. Неговото празнично послание е отправено както към публиката, така и към хората на изкуството, които продължават да са сред най-засегнатите от кризата с COVID-19.

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Министерството на културата и е част от празничната програма за Деня на София в Календара на културните събития на Столичната община.

Билети ТУК!

Виж Още

Великденски концерт


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/cantusf/public_html/wp-content/themes/cf-theme/single-cat/single-cat-5.php on line 228

Аула на СУ "Св. Климент Охридски"

Концерти
Солист: