PIXAR IN CONCERT ВЕЧЕ В ПРОДАЖБА

5 ноември 2015, София
От утре (6 ноември) започва продажбата на билетите за грандиозната продукция PIXAR IN CONCERT на компанията „Дисни“, която ще бъде представена за първи път в България през този концертен сезон. Събитието ще се състои на 28 февруари 2016 г. в зала 1 на НДК с начален час 18:00 ч. Шоуто ще покаже на голям екран с HD качество откъси от любимите филми на Disney/Pixar в съчетание с жива музика, изпълнена от голям симфоничен оркестър. Популярните герои от „Играта на играчките“, „Колите“, „Търсенето на Немо“, „Храбро сърце“, „Рататуй“ и „Таласъми ООД“ ще зарадват малките зрители и техните родители, а на сцената ще излезе Оркестърът на Класик ФМ радио с диригент Максим Ешкенази. Автори на музиката са най-модерните холивудски композитори от последните години: Ранди Нюман, Майкъл Джакино, Патрик Дойл и др. Концертът е част от цикъла „Музиката на Америка“, представен от „Кантус Фирмус“ и фондация „Америка за България“. Представлението е лицензирано от Disney Music Publishing и Buena Vista Concerts.
За трета поредна година цикълът „Музиката на Америка“ включва в програмата си продукция с марката „Дисни“. След като в предишните два сезона с огромен успех бяха организирани две представления „Disney in Concert“ с музика от класическите филми „Цар Лъв“, „Малката русалка“, „Аладин“, сега идва и концертното представяне на по-новите хитове, които също са част от групата на „Уолт Дисни“.
Билетите за PIXAR IN CONCERT са на цени от 20 до 60 лв. и се продават на касата на „Кантус Фирмус“ в зала „България“, в билетния център на НДК и online на www.ticketsbg.com. Децата до 6 ненавършени години, които няма да ползват отделно място, ще могат да влизат в залата с билет на цена от 2 лв., което покрива тяхната застраховка, по изискване на компанията „Дисни“. Един възрастен може да закупи само един билет за дете без място.