Фондация „Америка за България“ и „Кантус Фирмус“ представят: Съли Ърна с концерт в София на 20 октомври

Събитието с вокалиста на легендарната група Godsmack ще отбележи 10-ия рожден ден на Z-Rock

София, 12 септември 2016
Един от най-великите рок изпълнители на нашето време – Съли Ърна, идва в България за участие в „Музиката на Америка“ и по случай 10-ия рожден ден на радио Z-Rock. Феновете ще могат да го чуят на живо в София с уникален акустичен концерт на 20 октомври 2016 от 20:00 часа в Зала 1 на НДК. Голямото събитие е част от цикъла „Музиката на Америка“ със съдействието на Фондация „Америка за България“. Подобен концерт е новост за цикъла, който по този начин се отваря към по-широка публика.
На живо пред българската публика Съли Ърна ще представи композициите от новия си албум Hometown Life, както и най-доброто от албума Avalon и групата Godsmack. Голямото събитие ще е кулминацията в празниците по повод рождения ден на рок радиото на България.
Съли Ърна е вокалист и основен текстописец на американската рок банда Godsmack, номинирана 4 пъти за „Грами“. Той споделя, че соловите му изяви са съсредоточени върху песни, които са в по-различна посока.
До момента има издаден дебютен супер успешен албум, озаглавен Аvalon, а в края на септември 2016 се очаква излизането на втория солов албум Hometown Life, който българските фенове ще чуят на живо на 20 октомври в зала 1 на НДК.
Билетите за концерта са в продажба от днес на ticketsbg.com, в билетния център на НДК и на касата на „Кантус Фирмус“ в зала „България“.