Съли Ърна започна европейското си турне

15 септември 2017, София

Фронтменът на култовата американска група Godsmack Съли Ърна започна вчера своето голямо европейско турне. Вокалистът гостува на Стария континент с цялата си група за солови проекти, в която участват още Тим Терио, Тай Замора, Дейв Стефанели, Крис Декато, както и страхотната вокалистка Лиса Гайър, чието участие в концертите беше обявено наскоро. Първата спирка от пътуването беше белгийската столица Брюксел, където снощи Съли възпламени зрителите в зала La Madeleine. „Бяхте страхотна първа публика! Благодарим ви, че ни приехте“, написа Съли в своя Фейсбук профил. Постът е събрал над 1100 харесвания и възторжени отзиви от почитатели.
Европейското турне включва още градовете Амстердам, Хамбург, Стокхолм, Осло, Берлин, Вроцлав, Лодз, Москва, Санкт Петербург и Лондон. Най-мащабното събитие от цялата поредица концерти ще бъде шоуто в София на 26 септември в зала „Арена Армеец“ от 20:00 ч. Събитието, което се организира от „Кантус Фирмус“, ще отбележи 11-тия рожден ден на радио Z–Rock.
В репертоара за концерта са включени песни от соловите албуми на Съли Ърна, специални версии на любими парчета на Godsmack, както и няколко музикални изненади. В момента все още има ограничено количество билети за събитието в секторите „на терен“ с цени от 50 лв. и 70 лв., както и седящи места. Билетите се продават онлайн на Ticketsbg.com и в мрежата на Eventim, както и на касата на „Кантус Фирмус“ в зала „България“.