Концерт “Лятна серенада” – снимки

Снимки от концерта “Лятна серенада” – финално събитие от “Европейски музикален фестивал” 2018
Солист: ГЕОРГИ ЧЕРКИН, пиано
ОРКЕСТЪР НА КЛАСИК ФМ РАДИО с диригент ГРИГОР ПАЛИКАРОВ
Снимки: Иво Чупетловски