Програма

Концерти

Елена Башкирова – концертът

Дом на културата "Борис Христов", Пловдив

Европейски музикален фестивал
Солист:

купи билет

Бетовен – Троен концерт

зала "България"

Европейски музикален фестивал
Солист:

купи билет

Новини